Resepi Pau Putih Melepak Cinderella Inti Kacang Merah

Salam and hai darlss!!! Musim-musim PKP haritu banyak sis belajar buat kuih muih. Sebabnya banyak masa terluang. hihi. Sis terpaksa off duty dulu dari kitchen. Masak untuk family je. Dah tak ambil tempahan orang untuk mini catering semua tu. Asal kes tempatan naik memang automatik sis rest and stop taking orders. Utk kali ni, sis

Resepi Donut Gebu Gebas

Salam and haiii darls!!! Harini sis nk story sikit pasal donut. Nampak simple sangat kuih ni kan. Tapi tau x kat (fakta dunkin donuts punyer revenue each year). Itu kalau cerita pasal internationale tapi kalau citer daripada segi lokaliti pulak makcik-makcik, nenek moyang kiter dulu kala dah lama buat kuih legend ni kan. Ade yang

Resepi Roti Manis Yang Selembut Sutera

Untuk kali ini, sis akan berkongsi resepi yg simple tapi sedap. Apa dia tu? Yaitulah resepi roti manis yang selembut sutera. Sis harap semua berada dalam keadaan sihat hendaknya. Tambah-tambah lagi di musim penularan virus Covid-19 ni. Suka tak suka, kita kenalah ikut arahan pihak berkuasa. Ini semua untuk kebaikkan kita juga kan. Kalau ada

error: Content is protected !!